Budapest belvárosa fölött egy kőhajításnyival

A főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályáján korcsolyázhatunk egészen február végéig a Hotel President tetőteraszán.

Budapesten egyedülálló 110 négyzetméteres korcsolyapálya nyitotta meg kapuit az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején. Páratlan perspektívából csodálhatjuk meg a történelmi belvárost, és a magasságnak hála, zaj sem szűrődik fel, így kellemes nyugalomban a várostól távol, mégis közel élvezhetjük a korcsolyázást.

 

A teraszon egy aprócska hüttében téli forró finomságokat is vásárolhatunk. A felhozatalban megtalálható: forralt bor, puncs, bejgli, sült gesztenye és gőzgombóc.

A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.

„Nagyon örülünk neki, hogy egyedülálló korcsolyapályát sikerült megépítenünk a város felett a téli sport és a különleges dolgok kedvelőinek” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

A tetőteraszt nem csak a szálló vendégei vehetik igénybe, hanem a recepción történő bejelentkezés után bárki. Korcsolyabérlésre is van lehetőségünk.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya és tetőterasz hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva 1054 Budapest, Hold utca 3-5. cím alatt. Viszont ha korcsolyázni szeretnénk érdemes előző nap telefonon bejelentkezni, mivel a méretbeli korlátok miatt egyszerre csak 20 ember tartózkodhat a pályán.

 

 

 cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com