Brad Pitt: “Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?”

“Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?” – többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.

A filmsztár 20 perces interjúban faggatta az űrhajóst az űrállomáson folyó életről és a munkájáról. Pitt Washingtonból beszélt az űrállomással a NASA houstoni misszióirányítási központjának közvetítésével.
Pitt az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben Roy McBride űrhajóst játssza, ki a Naprendszer külső bolygói felé tart, hogy felkutassa eltűnt apját. Barátjára, George Clooneyra célzó kérdésével azt tudakolta a súlytalanság állapotának ábrázolásáról: “Ki volt hihetőbb, Clooney, vagy Pitt?”. Clooney ugyanis 2013-ban a Gravitációban szintén űrhajóst játszott.

“Abszolút jobb voltál” – válaszolta nevetve Hague.
A színész azt is megkérdezte, hogy az űrállomáson, ahol három amerikai, két orosz és egy olasz asztronauta dolgozik jelenleg, ki kezeli a zenét. Hague azt válaszolta, hogy felváltva kezelik, úgyhogy a hangulat igazán “nemzetközi”.

Az űrállomás legénysége már hetekkel ezelőtt megnézte a filmet, amelynek elkészítését a NASA is támogatta: a produkció számára felvételeket bocsátott rendelkezésre egyebek mellett a Holdról és a Marsról és technikai szakértelmet is biztosított.
“Alig várom, hogy eldicsekedhessek a gyerekeimnek” – fejezte be a beszélgetést Pitt.
Az Ad Astra – Út a csillagokba című filmet csütörtöktől játsszák a magyar mozik.

Forrás: MTI
Fotó: imdbcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com