Böhm György Félőlénye, Hrutka Róbert és Grecsó Krisztián Tandemje a Sláger Témában

Január 26-án 20 órától a Jászai Mari-díjas rendező, színdarabíró, Böhm György, valamint a József Attila-díjas író, költő, Grecsó Krisztián és a Fonogram-díjas zeneszerző, Hrutka Róbert lesz a Sláger Téma vendége.

Böhm György lassan kereken fél évszázada már, hogy a színházat szolgálja dramaturgként, rendezőként. Neki köszönhetjük megannyi külföldi musical siker, így többek között a Grease és a West Side Story magyarítását. Szerzőként, musical íróként pedig olyan legendás darabokat jegyez, mint a Valahol Európában, a Hotel Menthol, vagy A kőszívű ember fiai. A Jászai Mari-díjas színdarabíró a Sláger Témában mesél elsők között új, készülőben lévő balettelőadásáról és legújabb rendezéséről, a legendás Félőlényről is.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Hrutka Róbert és Grecsó Krisztián lesz a vendég. A zeneszerző-író páros a nagy sikerű Libikóka után egy újabb közös pódiumesttel készülnek. A Tandem több lesz, mint egy koncert, és ígéretük szerint személyesebb egy színháznál. Hogy miért, és hogyan lesz a Tandemből egy zenekar és egy nagylemez, azt is megtudhatjuk. Sőt, még arra is fény derül, miért is az önzés lemeze a legalább 200 albumot és vagy ezer dalt szerzőként, közreműködőként jegyző Hrutka Róbert tavaly megjelent, harmadik szólólemeze, a Hontalan. Sőt, Grecsó Krisztián Vera című regényéről is kiderül, miért lett sokkal személyesebb, mondhatni mindennél görbébb tükör a lelkünknek, mint korábbi alkotásai. Hrutka Róbert pedig még azt is elárulja, miért is jósolták neki azt gyerekkorában, hogy sok minden lehet belőle, csak zenész nem…

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Cserpes Laurával készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki ugyan országszerte találkozhat a Cserpes nevet viselő, lassan világhírű termékek boltjaival, de a családi cég helyett az énekesnői és színésznői karriert választotta. A kétezertízes évek elején tehetségkutatókban és dalversenyeken hódította meg a rajongóit. Eddig két nagylemeze és vagy húsz videóklipje látott napvilágot. Dalai mind-mind életének egy-egy fontos állomását, korszakát örökítik meg. Hogy filmszínészi karrierjét mivel kezdte Cserpes Laura, illetve jöhet-e a Korhatáros szerelem után egy újabb sorozatfőszerep, kiderül a Sláger Téma Extrában. Ahogy az is, legújabb dala, a Kismadár, és a hozzá készült videóklip miért duplán karrierfordító az életében.

2020. január 26-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Böhm Györggyel, Grecsó Krisztiánnal, Hrutka Róberttel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com