Bárdosi Sándor dagad a büszkeségtől, kislánya a legudvariasabb bölcsis

Bárdosi Sanyi és felesége, Ildikó kislánya, Maja nemrég esett át a bölcsődei beszoktatáson, ahol egyből belopta magát a gondozónők szívébe azzal, hogy illedelmesen megköszönte az uzsonnára kapott ételt. Bárdosi Sanyi a Sláger Reggelben mesélt arról, mennyire büszke a kétéves lányára!

A Sláger Reggelben a jó példát mutató kisgyermekek kapcsán merült fel Sanyiék legfrissebb története. Bárdosi Maja a napokban esett át a bölcsődei beszoktatáson. Sanyi, a Sláger FM reggeli műsorában mesélte el, mennyire büszke rá, ugyanis a beszoktatás alatt uzsonna után minden gyerek szétszéledt, egyedül az ő kislánya volt, aki illedelmesen azt mondta: „Köszönöm, elég volt!”

Bárdosiék nagy figyelmet fordítanak arra, hogy kislányukat többek között arra is okítsák, illik megköszönni a dolgokat, emellett Maja magától is szorgosan eltanulja szüleitől a jó példát. A büszke édesapa azt is elárulta, hogy kislánya fiatal kora ellenére már szépen beszél, ami műsorvezető szülő mellett nem csoda.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com