Az egyik legjobb “hang” visszatért!

Kelly Clarkson az elmúlt 15 év egyik legmeghatározóbb női előadója volt világszerte. Pár év nyugi után most végre visszatért!

Kelly Clarkson, akit “Eredeti Idol”-nak is becéznek, 2002-ben került először a figyelem középpontjában, amikor megnyerte az American Idol tehetségkutató legelső évadát. Az énekesnő bemutatkozó albuma rögtön a műsor után megjelent első kislemeze, ami a Billboard Hot 100-as listájának első helyét is meghódította és az év legnagyobb példányszámban eladott single-je volt Amerikában.

Ezt követte szintén kirobbanó sikerű, Thankful című bemutatkozó albuma. Még ennél is nagyobbat szólt a 2006-os “Breakaway” című lemeze, rajta a “Since U Been Gone”, a “Behind These Hazel Eyes” és a “Because of You” dalokkal, amelyek rögtön felemelték Kelly-t a világ legnépszerűbb énekesnői közé. A “Breakaway”-t további sikerek követtek: a “My December”, az “All I Ever Wanted” és a “Stronger” albumok számos bombaslágert rejtettek (“My Life Would Suck Without You”, “Already Gone”, “Mr. Know It All”, “What Doesn't Kill You (Stronger)”), és osztatlan szakmai és közönségsikert arattak. Az énekesnő az utóbbi három évben inkább családjának szentelte az idejét, és ’csak’ egy karácsonyi lemezt (“Wrapped In Red”) és az utolsó RCA-Records albumát adta ki “Piece By Piece” címen.

Kelly korunk egyik legelismertebb és legszeretettebb énekesnője, aki több mint 25 millió eladott albumot és 36 millió eladott single-t tudhat maga mögött, 3 Grammy-díj, továbbá 12 Billboard Music Award, 4 American Music Award és 3 MTV VMA szobor tulajdonosa.

2016-ben jelentette be, hogy az Atlantic Records-hoz szerződött és új lemezen dolgozik. Az albumról annyit már tudni lehet, hogy ötletekkel teli, szenvedélyes, soul inspirálta pop dalok várhatóak, és a világ legmenőbb szerzői és producerei állnak mögötte.cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com