Az Alza.hu az egymilliomodik megrendelést ünnepli

Az Alza.hu az év első felében megkezdte a Barkács & Kert, az Autó & Motorvalamint a Sport & Szabadidő termékcsoportok árusítását, illetve elindította First Start és Same Day Delivery szolgáltatásait. Az online kereskedelmi vállalat ezen a héten pedig az egymiliomodik megrendelést megünnepli.

 

Az egymilliomodik megrendelést leadó vásárló egy igazán impozáns összeget kap vásárlási utalvány formájában. Ezenkívül az Alza Facebook oldalán bárki megtippelheti, milyen értékű lesz az egymilliomodik megrendelés, és az a szerencsés, aki eltalálja vagy megközelíti az összeget, szintén egy értékes összegű vásárlási utalvány birtokosa lesz.

„Már nagyon várjuk az egymilliomodik megrendelést leadó vásárlónkat, akinek felettébb vonzó ajándékot készítettünk elő. Az egymilliomodik megrendelés lényegesen korábban érkezik a vártnál – elsősorban az elmúlt két hónapban meredeken növekvő forgalomnak köszönhetően. Most az ünneplés és az ajándékozás ideje jött el, a nyertesről pedig tájékoztatást nyújtunk majd.” –  mondta Takács Csaba, az Alza.cz terjeszkedésért felelős menedzsere és hozzátette: „Ugyanakkor továbbra is keményen dolgozunk – az elmúlt hónapokban  vásárlóink körében végzett felmérés eredményeit figyelembe véve tovább fejlesztettük egyes szolgáltatásainkat és eljárásainkat, valamint az év végére számos újítást tervezünk. Jelenleg a nagyon népszerű Black Friday kiárusítással várjuk vásárlóinkat.”

A III. negyedévben az Alza.hu saját futárszolgálatot indít, tíz, új AlzaBox telepítésével bővíti kiszállítási hálózatát, háztartási nagygépekkel (hűtőszekrényekkel, légkondicionálókkal) szélesíti termékkínálatát és további, új futárszolgálatokkal tervez együttműködést.

Az Alza.hu a magyar vásárlókkal folyamatosan aktív kapcsolatot tart fenn, kikéri véleményüket, illetve az elmúlt hónapokban felmérést is végzett köztük. Az értékelések általában pozitívak voltak, néhány visszajelzésnek köszönhetőan pedig fejlesztések történtek – például a kiszállítás felgyorsítása, több termékfénykép szerepeltetése, az átvételi folyamat lerövidítése, a panaszkezelés felgyorsítása, stb.

A cég folytatja az intenzív innovációt és új szolgáltatások bevezetését. A Same Day Delivery szolgáltatás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a raktáron lévő, 13 óráig megrendelt termékeket még aznap kézhez kapják. Egyes számítástechnikai eszközök esetén aFirst Start szolgáltatás segítséget nyújt az első, személyes beállításokat érintően. A vásárlók készülékeikhez védőfelszerelést (védőüveget, tokot) is beszerezhetnek az Alza Showroomban (XIII. kerület Budapest, Róbert Károly körút 54-58.). Az elkövetkező hetekben a cég új futárszolgálat és környezetbarát kerékpáros szállítás bevezetését is tervezi. Az AlzaBoxokba még gyakrabban történő kiszállításoknak köszönhetően gyorsabban teljesülnek az ezzel a kiszállítási móddal leadott megrendelések is.

Az Alza jól teljesít Magyarországon, számos rangos díjat nyert. Fontos elismerés a vállalat számára az Árukereső által rendezett „Ország Boltja” versenyen a „Webpláza” kategóriában elért II. helyezés. Az Árukereső honlapja szerint az alza.hu-nál végzett vásárlása alapján a vevők 94,37 százaléka ajánlaná ismerőseinek is a webáruházat. A GKI Digital 2015 óta készít nyilvános rangsort a magyar piacon működő legnagyobb online kereskedőkről, a 2019. évi toplista 4. helyén az Alza.hu szerepel a 2018-as online forgalmi adatok alapján. Az Alza Jövő Boltja koncepciója az Euromonitor International éves jelentésében a tekintélyes 3. helyet nyerte el. Az Euromonitor International egy globális piackutató cég, amely a gazdaságra, az egyes iparágakra és a fogyasztókra fókuszál. Éves jelentésük a 2018. évi feltörekvő és innovatív kiskereskedelmi megoldásokat foglalja össze globális szinten.

 

Forrás: Alza.hucool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com