Amy Lee, az érzelmes zongorista

A legújabb európai turnéja keretében Budapestre is ellátogatott vasárnap este az amerikai Evanescence. A zenekar énekesnője, Amy Lee, a koncert előtt Viktorin Tamásnak adott exkluzív interjút.

2003 márciusában került boltokba az Evanescence legelső albuma, a Fallen. E korongon hallhattuk az akkor már 8 éve létező együttes számára az első komoly sikereket meghozó Bring Me To Life című szerzeményt, amely hetekig vezette a listákat a világ minden táján.

Amy Lee, a csapat énekesnője – aki mára az egyetlen tag maradt az eredeti felállásból azt mesélte a Sláger FM műsorvezetőjének, hogy a nagy slágereik: a Bring me to Life és a My Immortal, az életük része, és amikor ezeket eljátsszák és a közönség velük együtt énekli őket, mindig rájönnek, hogy ez egy igen nagy dolog, ezt elraktározza az ember, és ez ott van vele, bárhová is viszi az út.

Amy Lee Viktorin Tominak arról is mesélt, milyen érzés, amikor koncert közben zongorázik a színpadon.

„A szívem mélyén igazán én egy zongorista vagyok, számomra ez a legkönnyebb, nem kell gondolkoznom, amikor játszom, csak odateszem a kezem a billentyűkre, és figyelhetek minden másra, az éneklésre, vagy a dalszerzésre is.”

Hallgasd meg az interjút!

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com