Alaba szerint kiváló volt a Bayern München első edzése

Hosszú szünet után először edzettek együtt a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető Bayern München csapatának játékosai, akik a hátvéd David Alaba szerint mindannyian nagy örömmel vetették bele magukat a felkészülésbe.

A koronavírus-járvány miatt március 11-én félbeszakított Bundesliga a mostani hétvégén folytatódhat, az elmúlt négy hétben ugyanakkor csak kiscsoportos tréningeken vehettek részt a futballisták. Most azonban, ahogyan minden más együttesnél, úgy a Bayernnél is már az egy az egy elleni párharcokat, valamint a különböző taktikai feladatokat tudták gyakorolni.

“Őrületes volt, nagyon-nagyon jó érzés újra egy csapatként állni a gyepen” – nyilatkozta a 72-szeres osztrák válogatott Alaba, hozzátéve, hogy már az edzés elején látható és érezhető volt, mennyire “éhes” a futballra az együttes minden tagja. A bajor sztárcsapat játékosai a hétvége óta karantén-edzőtáborban vannak egy hotelben München északi részén, a napi tréningek nagy részét pedig a Bayern edzőközpontjában végzik.

A müncheni együttes 25 forduló után négypontos előnnyel vezet az 51 pontos Borussia Dortmund előtt, a harmadik helyen pedig a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig áll 50 ponttal. A Bayern vasárnap a 11. Union Berlin vendége lesz.

Forrás: MTI.hu
Fotó: Bayern Münchencool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com