Fazekas Tamás séf 14 évesen jobb híján kezdett szakácsnak tanulni, majd az elmúlt több mint két évtizedben sokféle konyhán dolgozott. A különösebb álom vagy szívbéli kötödés nélkül elkezdett szakmáról hamar megérezte, hogy egyrészt nagyon jó közösségekbe viheti, másrészt talán nehéz és sokszor stresszes mégis van benne valami magával ragadó. Tudatosan kezdett tanulni, figyelni, próbálkozni, újabb és újabb helyekre menni, hogy minél több tudást magára szedjen és idővel megtalálta azokat az embereket is, akikkel olajozottan és jól tud csapatban dolgozni. Aktuálisan egy belvárosi, a tehetősebb turisták által is kedvelt – mégis bisztró jellegű – étterem séfje, aki ma este kicsit bevezet minket a konyhára, de mesél a tágabb értelemben vett szakma helyzetéről is, majd kiderül, hogy otthon bizony nem ő főz! Este 10-kor kezdünk a Sláger FM-en!