A Ride It után megérkezett Regard újabb nagy dobása

A dalhoz készült videó, melyben egy titokzatos, álarcos igazságosztó járja motorjával az éjszakai város sötét utcáit, hangulatában a “Drive” című kultklasszikus, neo-noir stílusú filmet idézi meg. A klip egyben Regard hatalmas sikerű “Ride It” című dalához készült videó folytatása is, és még többet megmutat annak különleges, holdfénnyel bevilágított világából.
A klip premierjét, a “Secrets” akusztikus feldolgozása előzte meg, melyben az elektronikus hangokat, csodálatos zongorafutamokra cserélték, így adva több teret, Raye fantasztikus hangjának.
A dal eredetije világszerte hatalmas siker, hiszen április megjelenése óta túl van a 40 milliós hallgatottságon a legnépszerűbb streaming felületeken, felkerült a Capital FM, és a Kiss FM lejátszási listájára, és jelen pillanatban a nyolcadik helyen áll az Official UK Charts slágerlistáján.
Regard, a koszovói származású DJ-producer, debütáló “Ride It” című dalával került a figyelem középpontjába: Sean Jay hip-hop sztár dalának átdolgozása világszerte hatalmas sikernek bizonyult, amely végigsöpört a TikTokon, több mint 10 TOP10 lista élvonalába került, Nagy-Britanniában pedig kiérdemelte a ritka platina minősítést. Mostanra a dal túl van a 700 milliós hallgatottságon, 3.5 milliós eladásával pedig a nemzetközi oldalak, és a Shazam listájának élére került.
A “Ride It” sikereinek köszönhetően, Regard elkészíthette Dua Lipa “Don’t Start Now” című slágerének remixét, illetve csatlakozott Sigala 2019/2020-as világkörüli turnéjához.
A dél-londoni születésű énekesnő Raye, 1 milliárdos hallgatottsággal, dupla platina, arany, illetve ezüst minősítésű dalokkal büszkélkedhet. Első nemzetközi sikerét, Jax Jones-al közös “You Don’t Know Me” című slágernek köszönheti, amely 456 milliós hallgatottságot ért el a Spotifyon. A dal megjelenése óta olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt mint, Jess Glynne, Mr Eazi, Martin Solveig, illetve legutóbb David Guettával a “Stay” című slágerben.
Az egyedi, különleges látványvilággal dolgozó “Secrets” videóklip, tökéletesen adja vissza az eredeti dal hangulatát.

Forrás: Sony Music
Kép: Sony Musiccool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com