Sláger FM exclusive interjú Thomas Anderssel!

2018. szeptember 15-én teltházas Budapest Park koncertet adott a 80-as évek legendás pop együttese, a Modern Talking. Viktorin Tamásnak a Sláger FM műsorvezetőjének adott, exkluzív interjút Thomas Anders.

A tavalyi nagysikerű teltházas fellépesse után szeptember 15-én a Modern Talking ismételten megtöltötte az egész Budapest Parkot. A nagyszabású show keretében a jelenlévők együtt bulizhattak a 80-as évek örökzöld slágereire, újra felcsendültek a hatalmas klasszikusok, mint a You re My Heart You re My Soul, a Sexy Sexy Lover vagy a Cheri Cheri Lady.

A fellépés előtt Thomas Anders adott exkluzív interjút Viktorin Tamásnak a Sláger FM műsorvezetőjének. Thomas Anders beszélt arról, hogy mennyire szereti Budapestet és a magyar rajongókat, hogy a mai napig fáradhatatlan és 40 éves zenei múlttal a háta mögött még mindig kacsingat az új zenei irányzatok felé. De Viktorin Tamás abba is bátran belekérdezett, hogy 80-as évek pop ikonjának mi a véleménye az aktuális pop előadókról és a zenei világról.



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com