Sminkkel, vagy smink nélkül a Sláger Reggelben?!

A modern kor nagy dilemmája és vitája zajlott le pénteken a Sláger Reggelben, amikor Petra, Csabi és a két jómadár: Sanyi és Norbi azt fejtegették, hogy egy nő sminkkel, avagy anélkül szép.

A Sláger Reggel női műsorvezetője, Pordán Petra szerint fontos, hogy az igényes nő sminkelje magát, ami nem azt jelenti, hogy előnytelenül több réteggel kivakolja valaki az arcát, viszont a vonásait meg tudja szépíteni egy jól elkészített sminkkel. Ezt a gondolatot Növényi Norbi is elfogadhatónak tartotta, Bárdosi Sanyi és Abaházi Csaba viszont a natúr smink mellett voksoltak és erősen kritizálták Petrát, amiért szerintük tejért is koktélruhában és sminkben megy.

Hallgatóink véleménye nagyjából egyenlő arányban oszlott el a natúr és a sminkes kérdés témakörében mind a telefonok, mind pedig az sms-ek tekintetében, de a Facebookon is szavazhattak arról, hogy Petra arca hogyan tetszik nekik jobban, sminkkel, vagy pedig anélkül.

Többeknek Charlie örökérvényű dala jutott eszébe, miszerint: „az aki szép, az reggel is szép”, de több hölgy hallgatónk kiállt Petra mellett és támogatta, hogy sminkkel szép egy nő.

Döntsék el hallgatóink és szavazzanak a Sláger FM Facebook oldalán!



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com