Kétszeres bűvész világbajnok és Hófehérke a Sláger Témában

A vasárnapi Sláger Téma vendégei Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok és Katona Klaudia színésznő lesznek. Az április 29-én 20 órától hallható műsorból kiderül minek köszönhető, hogy igazán ifjú koruk ellenére már mindketten egy egész karrierre elegendő sikert és elismerést tudhatnak a hátuk mögött.

Április 29-én a Sláger Téma első órájának vendége a kétszeres bűvészvilágbajnok Hajnóczy Soma lesz. A beszélgetésből kiderül, a humor és a zene ugyanúgy része művészetének, mint a bűvésztrükkjei. A napokban épp krisztusi korba lépő Hajnóczy Somától azt is megtudhatjuk, miért is számít igazi újítónak a mesterségében, hogyan vegyíti a modern technikákat az ősidők óta létező trükkökkel. Kalmár Tibor arról is faggatja majd, hogyan került a Dumaszínház közelébe, és miért választották első magyarként, és a világbajnokságok történetében a legfiatalabbként be a szakmai zsűribe.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától Katona Klaudiával beszélget Kalmár Tibor. A székesfehérvári színésznő az elkövetkező évtizedek nagy sztárja lehet, hisz tehetsége példás szorgalommal és felkészültséggel társul. Már 14 évesen a Pesti Broadway-n bizonyíthatta rátermettségét, számos főszerepet alakított már a Budapesti Operettszínházban. Hetek óta pedig eddigi karrierje legnagyobb szerepére készül, hisz ő játssza majd Hófehérkét az országszerte a legnagyobb sportcsarnokokban turnézó Disney musicalben. Klaudiáról az is kiderül, páratlan történelmi ismeretekkel rendelkezik, még Rudolf főherceg titokzatos halálát is kibeszélik majd a műsorvezetővel.

2018. április 29-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Hajnóczy Somával, Katona Klaudiával, valamint házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com