A közönség állva énekelt Szekeres Adrien koncertjén!

Egy igazán felejthetetlen est tanúi lehettek a nézők november 20-án, a Szekeres Adrien 20 év Ünnep koncerten. Az mondják, a zene, a barátság és a szeretet beköltözött az Erkel színházba!

Szekeres Adrien 2017 november 20-án különleges okból lépett fel az Erkel Színház színpadára. Karrierjének 20. évét ünnepelte meg nézőivel egy meglepetésekkel teli esten.

Bényei Tamás (Kossuth Díjas művész, a Hot Jazz Band alapítója), László Boldizsár (a nagysikerű Cotton Club Singers alapítója, a Magyar Állami Operaház tenorja), Gyenes Béla (szaxofonművész) és a Fool Moon (számos hazai és nemzetközi díjas acapella együttes) igazán izgalmas és szívüknek kedves dalokat énekeltek el november 20-án a közönségnek.

A Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány gyermekkórusa is színpadra lépett az énekesnővel. A zongoránál a dalok szerzője és egyben Adrien férje, Kiss Gábor ült, és pop együttese, mely már 15 éve kíséri zenei útján. Húga Anita is ismét színpadra lépett vokalistaként.

Érzelmekkel teli este volt, már az első dalnál vastaps és ováció várta Adrient. A koncert végén a nézők, az együttese és a vendégek meglepték Adrient a színpadon. Most ők énekelték el neki a Játssz még dalt, tudatva vele, hogy soha ne hagyja abba az éneklést.

Szekeres Adrien nem véletlenül Magyarország legmeghatározóbb énekesnője, és ezt hétfőn ismét bebizonyította nekünk!

Aki lemaradt a koncertről ne búslakodjon! 2018 február 17-én a Pannonia stúdióban tart egy izgalmas Stúdiókoncertet.

Fotó:



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com