Kötényt kapott a rádiós és a világbajnok úszó

Viktorin Tamás a 103.9 Sláger FM műsorvezetője régóta hódol egyik kedvenc szenvedélyének, a gasztronómiának. A rádiós annak idején menyasszonyát is egy remek fogással nyűgözte le, de jóbarátjával, a világbajnok úszó Verrasztó Dáviddal is a főzés a közös szenvedélyük.

Bár talán kevesen gondolnák, de Viktorin Tamás egyik nagy szenvedélye a főzés. A műsorvezető gyakran ragad fakanalat és szinte nincs olyan konyhai folyamat, amitől megriadna. “Szívesen és örömmel főzök. Persze a hagymaaprítás nem a kedvencem és a főzés utáni mosogatás sem a legkellemesebb, de ezektől eltekintve szívesen főzőcskézek – árulta el Tamás, aki menyasszonyát is a főztjével vette le a lábáról.

Még friss volt a kapcsoltunk, az első randiknál jártunk, amikor mindketten részt vettünk az Etyeken megrendezésre kerülő pikniken, ahol csapatban indultunk a főzőversenyen.

Akkor vaddisznó pörkölt készült, vörösborral megspékelve. Igyekeztem a lehető legtöbb részt kivenni a főzésből és reméltem, hogy ez a konyhában való jártasság elnyeri a párom tetszését is. Amikor belekóstolt a főztünkbe láttam rajta, hogy elég jó pontot szereztem nála. Augusztusban már az esküvőnkre készülünk” – mondta a műsorvezető, akinek remek csapattársa van a szokásos etyeki főzőversenyen a kétszeres világbajnok úszó, Verrasztó Dávid személyében. “A szakmám szerint szakács vagyok, de el kell ismerni, van, hogy Tamás néha lefőz. Korábban több időnk volt a közös programokra, főzésekre, de mostanság mindketten elfoglaltabbak vagyunk.

A Pikniken való csapatversenyt azonban nem hagyjuk ki. Voltunk már dobogósok többször is, de a trófeát még nem sikerült elhoznunk. Júniusban ismét megpróbáljuk, hátha akkor elnyerjük a legjobbaknak járó címet” – mondta Verrasztó Dávid, aki manapság az ázsiai ízek szerelmese.



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com