Stevie Wonder két új számmal kér szeretetet és összefogást

A 70 éves világsztár bejelentette, hogy Where Is Our Love Song és Can’t Put It In the Hands of Fate című dalainak bevételét teljes egészében a közhasznú, Feeding America elnevezésű szervezet kapja.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RLMB5o5vtLs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A két számot évekkel ezelőtt kezdte írni, és azokat egy romantikus kapcsolat inspirálta, de az elmúlt év eseményei után más értelmet nyertek – idézte fel Stevie Wonder online sajtókonferenciáján.
Az énekes-dalszerző hozzátette: örömére szolgál, ha a dalok lehetővé teszik, hogy segíthessen a rászorulók élelmezésében, és megoszthassa szeretetét.
"Ezekben az időkben szívszorító ébresztő szól hozzánk, és arra figyelmezteti a nemzetet és a világot, hogy békére és egységre van szükségünk" – fogalmazott.
Stevie Wonder 11 évesen kezdte zenei pályafutását, 1980-as Happy Birthday című számával azért kampányolt, hogy a néhai polgárjogi vezető, Martin Luther King Jr. születésnapja nemzeti ünnep legyen Amerikában.
A 25-szörös Grammy-díjas zenész arról is beszélt, hogy Can’t Put It In the Hands of Fate című számát a társadalmi igazságtalanságok miatt indult utcai demonstrációk, a koronavírus-járvány elleni vakcina kutatása és a szavazáshoz való jog inspirálta. A Where Is Our Love Song pedig a világban tapasztalható zavarodottság és gyűlölet ellen szól, a Kelet és Nyugat, a jobb és a bal szembeállítására válaszol.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Kgdfxeh0WtE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Forrás: MTI
Kép: Facebook.com/StevieWonder/



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com