Izlandon forgatott klip készült Buzás Bence második szóló dalához!

Az énekes-dalszerző első önálló szerzeménye 2020 tavaszán debütált Mindenkilát címmel, azóta pedig megállás nélkül dolgozik saját ötletein. Legújabb száma, a Lentvagyokkülönleges utazásra invitálja klipjével a hallgatókat, hiszen nem mindennapi forgatási helyszínre esett a választás: az előadó és stábja ezúttal Izlandra látogatott el.
A dalszöveg fókuszában a magánnyal való küzdelem áll, ezt pedig a videóban látható táj zordsága fokozza. A teljesség érzése iránti vágyódást az elvonulás és a beletörődés oldja -ezzel kerül harmóniába a klip képi világa, amely a szigetország lélegzetelállító szépségét és kietlenségétkölcsönzi több helyszínen keresztül az énekes kísértében.
A kalandos izlandi utazást követően a zenész elszántsága csak fokozódott a munkafolyamatot tekintve: elmondása szerint sajátos hangzásvilágú szerzeményei kapcsán különböző producerekkel tervez a jövőben együttműködni.
A Lentvagyok már elérhető Youtube-on és minden streaming platformon!

Forrás: Universal Music
Kép: Universal Music

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xmuvuA9iqg4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com