Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow

Teltházas koncertek, több milliós nézettségű videók, és egy friss aranylemez – így foglalhatjuk össze a Follow The Flow 2019-es évét. A fiúk legújabb klipje a ’Nem tudja senki’ album „Csak nélküled élem túl” számához készült, a végeredmény egy gondolatébresztő és cselekvésre biztató alkotás lett, amely a banda augusztus 29-i Parkos fellépésén is felcsendül majd.

A „Csak nélküled élem túl” a ’Nem tudja senki’ című, pár hónap alatt aranylemezzé vált albumon debütált, a szám a Föld és az emberiség toxikus kapcsolatáról szól. A klipben csernobili hangulat kel életre, a fiúk vegyvédelmi ruhában szerepelnek a hanyatló Föld vászna előtt, a feliratok pedig további információt sugároznak az emberiség felelőtlen és romboló viselkedéséről. Szóba kerül a műanyag felhasználás, a ruhaipar, az állattenyésztés, az üvegházhatás, sőt, a politikusok felelőssége is. Az üzenet egyértelmű: változtatnunk kell.

„Felelősséggel tartozunk a Földdel kapcsolatban, ha azt szeretnénk, hogy a gyermekeink is itt és hasonló körülmények között éljenek.” – mondta Fura Csé. „Elképesztő romboló hatással bírunk a Földre, de a jó hír az, hogy még meg tudjuk állítani ezt a folyamatot. Sok kicsi sokra megy, és ha odafigyelünk néhány apró dologra, változást fogunk elérni. Ezért is készítettük ezt a klipet, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy változtatnunk kell.”

„Sok időt töltök a természetben, engem igazán az kapcsol ki, ha a várostól messze, a természetben lehetek. Elszomorít, amikor azt látom, hogy már a civilizációtól mentes övezetekben is szemetet találok. A saját életemben én is figyelek arra, hogy szelektíven gyűjtsem a hulladékot és vászontáskába vásároljak.” – tette hozzá Szakács Gergő.

„Az együttessel azon vagyunk, hogy csökkentsük a saját ökolábnyomunk. Az első lépés az, hogy a saját műanyagfogyasztásunkat nullázzuk – mind otthon, mind a koncerteken! Minden stábtagnak készítünk személyre szóló fémpoharakat, hogy ne hagyjunk magunk mögött műanyaghalmokat a fellépések után.” – mondta BLR.

Sok kicsi sokra meg alapon nagy változást tudunk elérni. Vászontáska műanyagszatyor helyett, szelektív hulladékgyűjtés, kulacs vétele műanyag palack helyett… Mindannyian kis változtatással nagy változást érhetünk el. Hogy együtt éljük túl.

Forrás, fotó: Supermanagement



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com