Új sláger: YA OU feat. PRIBELSZKI – Találkoznánk

A „Találkoznánk” a megcsalásból származó csalódást boncolgatja. Egy olyan szituációt ír le, amikor a hűtlen fél felelőtlenül, tetteinek következményeit nem vállalva cselekszik, majd megbánja azokat” – mesélte Ya Ou. „Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaminek vagy valakinek az elvesztése ébreszt rá arra, hogy mennyire sokat is jelentett számunkra.”

A dalszöveget Ya Ou és Pribelszki Norbi közösen írták, így a „Találkoznánk” mindkét előadó tapasztalataiból és érzéseiből merít. A produceri munkálatokat pedig ezúttal is az énekes jó barátja, Ferencz Péter „Peet” végezte, akivel több számon is dolgoztak már együtt. Az újabb közös munka végeredménye pedig egy pulzáló, rádióbarát alappal és könnyen megjegyezhető vokállal fűszerezett felvétel lett.

Ya Ou-t 2012-ben ismerhette meg a közönség az X-Faktorban, amikor a ByTheWay nevű formációban énekelt, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában. Tavaly pedig a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában remekelt hétről hétre, ahol egyenesen a második helyig menetelt a sokszínű énekes.

A „Találkoznánk” a Shazam hazai toplistáján is bebetonozta magát, nézzétek meg a hozzá forgott klipet itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneotoncool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com