Új sláger: The Sign – Sok pénz

Black Friday, őrült hajsza a legmenőbb darabokért, hogy a karácsonyi ajándék is azt mutassa, mennyire ’sok pénz’ van a zsebekben. A felvételhez ezúttal egy őszinte és nyers videóklip is készült!

A Szikra-díjas banda legutóbbi stúdióalbuma, a ’Mi fedeztük fel Amerikát’ dallamos indie-pop stílusán és szemfelnyitós szövegein keresztül nyert meg minket magának. A „Sok pénz” pedig felhívja a figyelmet mindennapjaink egocentrikus és pénzközpontú működésére.

„Manapság sokat hallani, hogy anyagias világban élünk. Én azt látom, hogy szinte semmi sem maradt körülöttünk, amit ne pénzben mérnénk. Egyre több az érdek és egyre kevesebb a szeretetkapcsolat.” – mesélte a frontember Czinke Máté szerzeménye hátterét. – „Különösen vonatkozik ez a dal a most induló Black Friday-re és ünnepi előkészületekre. Ilyenkor még fontosabb, hogy az emberi kapcsolódást és a törődést tartsuk szem előtt, ahelyett, hogy a forintban mérhető, gyorsan elavuló vagy elévülő tömegtermékeket hajszoljuk.”

A szókimondó, sallangoktól mentes kiadványhoz egy jól hasonuló klipet készített az együttes.
„Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje visszamenni a gyökereinkhez, ami a mi esetünkben egy garázs, ugyanis Miskolcon egy garázsban kezdtünk együtt zenélni 2012-ben.” – mesélte Máté.

Nézzétek meg a videót itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneotoncool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com