Új sláger: Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Majka – Hurrikán

A közös felvételről Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést és ragaszkodott hozzá, hogy a basszus témákat ő játssza fel. Majka is első hallásra beleszeretett a trackbe!”

A végeredmény egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: a megjegyezhető szöveg és fülbemászó alap találkozása rögtön dallamtapadást okoz.

Az alkotók eredetileg tavaly célozták volna meg a slágerlistákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikán”-t: először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

„2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam, így eléggé kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiózást, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója és azonnal kirántott abból a negatív állapotomból. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel, ahogy egy hurrikán söpör végig a tájon – óriási lendületet adott 2020-ra”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a zene az én mentőangyalom, amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re, és remélhetőleg örökre magunk mögött hagyjuk a tavalyi évet!”

Nagyon menő videó is forgott az új kollaborációhoz, nézzétek meg itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneotoncool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com