Új sláger: David Guetta – Get Together

A francia EDM mogul ismét zseniálisan érzett rá a fülbemászó akkordokra és pezsgő, táncolható beatekre. A „Get Together” igazi feel-good track, amely fixen a playlistek kihagyhatatlan eleme lesz: ez a dal már első hallgatásra az ember fejébe kúszik, felemelő hangzásának köszönhetően pedig azonnal jobb kedvre deríti a hallgatót.

Izgalmas kampánnyal egybekötve érkezik az új megjelenés: David Guetta a dán Tuborg sörmárkával karöltve mutatja be legújabb remekét a „Tuborg Open” kezdeményezésen keresztül. A márka célja a zenén keresztül összehozni az embereket, ami az utóbbi időkben talán még fontosabb, mint valaha. Az újdonság a rajongók mellett az előadókat is egyesíti: a felvételhez olyan országok DJ-i fognak hivatalos remixeket készíteni, mint India, Kína, vagy éppen Nepál, és adnak majd izgalmas ízt a „Get Together”-nek saját kultúrájuk stílusjegyeivel.

Guetta a jövővel kapcsolatban is nagyon izgatott: „Úgy gondolom, a zeneipar legnehezebb éveinek lehettünk szemtanúi. Ezután az emberek úgy fognak bulizni, mint még soha. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz, amikor újra kinyit a világ, és végre élőben is zenélhetünk. Igazi csoda lesz!”

Hallgassátok meg a dalt itt!

Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Musiccool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com