Több százmillió dollárért eladja produkciós cégét Reese Witherspoon

A Hello Sunshine nevű vállalat egy újonnan létrehozandó médiavállakozás része lesz, amelyet a Blackstone befektetési vállalat támogat – jelentették be kedden a vállalkozások.
Az új médiavállalatot Kevin Meyer és Tom Straggs, a Disney két egykori igazgatója fogja vezetni, Witherspoon is tagja lesz az igazgatótanácsnak. Iparági elemzők szerint a Blackstone-nal kötött szerződés mintegy 900 millió dollár értékű lehet – írta a The Wall Street Journal amerikai üzleti napilap és a CNBC televízió.

A 45 éves színésznő, producer közölte, hogy a Blackstone-nal való együttműködéssel "vállalkozása hatalmasat lépett előre". Az új közös médiavállalat lehetőségeket teremt arra, hogy "több szórakoztató, hatásos és tanulságos történet" meséljen el a nőkről világszerte – írta közleményében Witherspoon, aki 2016-ban alapította meg vállakozását. A produkciós cég olyan tartalmakat, filmeket és televíziós sorozatokat készített, amelyek középpontjában a nők álltak, köztük a Hatalmas kis hazugságok és a Kis tüzek mindenütt című sorozatok.

Forrás: MTI
Kép:Facebook/Reese Witherspooncool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com