Taylor Swift lett ismét az év művésze az Amerikai Zenei Díjak átadásán

A gálát vasárnap Los Angelesben tartották meg a koronavírus-járvány miatti szigorú szabályozások mellett. Swift személyesen nem vett részt a ceremónián, rajongóinak videóüzenetben köszönte meg a támogatást.
A kanadai Justin Bieber három díjat vihetett haza: a legjobb férfi pop-rock előadónak választották, emellett Dan + Shay countryénekesekkel közös 10,000 Hours című daláért az év együttműködése és az év kedvenc country dala elismerést kapta.
The Weeknd kanadai énekes szintén három trófeát kapott: ő lett a legjobb férfi soul-R’nB énekes, After Hours című albumát és Heartless című dalát pedig szintén a legjobbnak választották.
Doja Cat amerikai énekesnő lett az év új művésze és a legjobb női soul-R’nB előadója.
A gálát Taraji P. Henson színésznő vezette egy többnyire üres koncertcsarnokban. A színpadon – és más helyszínekről bejelentkezve – fellépett többek között Justin Bieber, Shawn Mendes, The Weeknd, Katy Perry, Billie Eilish, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Maluma és Megan Thee Stallion.
Az Amerikai Zenei Díjakat 1973 óta adják át. A jelölések a zenészek albumeladásain alapulnak, a győztesekről a rajongók szavazatai döntenek.

Forrás: MTI
Fotó: facebook.com/TaylorSwiftcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com