Rövid idő alatt több sérülés is érte a Quimby zenészét

Hasznosan, munkával próbálta eltölteni a karantén-időszakot Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse. A zenész úgy érzi, bizonyos szempontból termékeny periódus volt ez, hiszen két videoklipet is sikerült leforgatnia. „Két klipet is sikerült tető alá hozni ebben az időszakban, aminek nagyon örülök. Az egyiket telefonnal forgattam és a vágással igazán különleges hangulata lett az egésznek. A másik pedig egy teljesen grafikus klip lesz, ennek a munkálatai még zajlanak” – árulta el a zenész, aki nem titkolja, számára sem volt könnyű időszak az karanténidő.

„Egyrészről nagyon jó, hogy ezek a klipek elkészülhettek. Másrészről egy idő után sok lett számomra a kényszerű pihenés. Annyira tombolt bennem a tenni akarás, hogy összeszedtem jópár sérülést. Begyűjtöttem két zúzódást, egy ínhüvely gyulladást és egy ínszalag szakadást is. Ez egy kétélű időszak volt: egyrészt nagyon sok mindenre jó volt ez a leállás. Az ember magába tudott szállni, átgondolni az életét. Másrészt egy idő után annyira szerettem volna csinálni valamit, hogy nem mindig figyeltem oda a mozgásomra. Így elért egy-két apróbb baleset”

– mondta Balanyi Szilárd, aki zenésztársaival, a Quimby-vel folyamatos egyeztetésben volt a karantén teljes ideje alatt.

„Minden hétfőn vagy pénteken chateltünk, most pedig már találkoztunk is egyszer. Pont a járvány berobbanása előtt dolgoztunk két dalon, amit sajnos nem tudtunk befejezni. Nekünk szükségünk van a személyes találkozásra, alkotásra, amíg a dal szerkezete össze nem áll. Így azt tervezzük, hogy ősszel befejezzük a dalokat, illetve újabbakat rakunk majd össze. Ha nélkülöznünk kell a színpadot, a koncerteket, a nyarat a családra, magunkra és egymásra fordítjuk. A munka leginkább ősztől fog folytatódni”

– árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Balanyi Szilárd.

Forrás: Spotlight mediacool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com