Bundás kalács túrókrémmel
Hozzávalók:
1 db Fonott kalács
3 db Tojás
2 dkg Porcukor
25 dkg Túró
Mascarpone
Vaníliás cukor (csipetnyi)
Elkészítés: A tojásokat kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A kalácsot felszeleteljük és a szeleteket a cukros tojásba forgatjuk, majd kisütjük a felhevített olajban.
A túrót és a mascarponét összekeverjük. A kisült kalács szeleteket túrókrémmel és a málna lekvárral tálaljuk.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VyzZBvCi1Wo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását és másnap már házhoz is kapja!
A hozzávalókat itt találja: https://chefmarket.hu/promocio/csutortok
Forrás: Sláger FM
Kép/videó: Sláger FM