New York nagyszabású koncerttel ünnepli az

A fellépők névsora még nem ismert, de Bill de Blasio főpolgármester szerint az óriáskoncert “egy csodálatos, emlékezetes, életre szóló fénypontja lesz” az újranyitást ünneplő egyhetes rendezvénysorozatnak.
A koncert pontos időpontját sem közölték még, de a The New York Times úgy értesült, hogy a hangversenyt augusztus 21-én tartják a park Nagypázsitján.
A lap azt is tudni véli, hogy a közönséget két részre, beoltottakra és beoltatlanokra osztják, és a jegyek 70 százalékát a beoltottaknak tartják fenn.
A minőségre garanciát látszik nyújtani, hogy a főpolgármester a szervezéssel Clive Davis 89 éves zenei producert bízta meg, aki korábban olyan nagy sztárokkal dolgozott, mint Janis Joplin, Bruce Springsteen vagy Whitney Houston.
Davis azt mondta a The New York Times-nak, hogy nyolc nagy sztár részvételével számol, a háromórás koncertet televíziók is közvetítik világszerte, a jegyek többségét pedig ingyenesen osztják szét a New York-iak között.
A Central Park szívében, a Nagypázsiton már több legendás nagykoncertet tartottak, köztük Simon és Garfunkel 1981-es koncertjét és a Global Citizen 2019-es fesztiválját, amelyen 60 ezren vettek részt.
New York városában a felnőtt lakosság már több mint 63 százaléka megkapta legalább az első védőoltást, és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója hétfőn azt közölte, hogy a 70 százalékos beoltottság elérésekor feloldják a még meglévő járványügyi korlátozások többségét is.

Forrás: MTI
Kép: Facebook/Central Parkcool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com