Hozzávalók kb. 12 szelethez
A tésztához:
5 tojás
15 dkg cukor
2 ek. olaj
2 dkg holland kakaópor
13 dkg liszt
A krémhez:
1 cs. vaníliás pudingpor
3 dl tej
3 ek. cukor
A tetejére:
50 dkg málna
1 cs. piros tortazselé
Elkészítés:
1. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelünk egy 20 x 15 cm-es tepsit. A tojásokat és a cukrot habosra keverjük. Hozzáöntjük az olajat és a kakaóporral elkevert lisztet. Simára keverjük. A tepsibe öntjük, és a sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a pudingot a tasakon található leírás szerint elkészítjük. Hagyjuk kihűlni.
2. Rákenjük a kihűlt piskótára, majd sűrűn kirakjuk málnaszemekkel. A tetejét piros tortazselével (a port a tasakon megadott mennyiségű vízzel elkeverve) bevonjuk, és a hűtőben megdermesztjük.
Munka: kb. 30 perc
1 szelet: 225 kcal
Fotó: RAS / Recepttár