Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet toast kenyér
1 gerezd fokhagyma
1 kis csokor metélőhagyma
1 csokor petrezselyem
5 dkg ecetes-olajos piros paprika
12,5 dkg natúr sajtkrém
1 ek. tormakrém
fa nyársak
Elkészítés:
1. A toast kenyérnek a széleit levágjuk, és a kenyérbelet nyújtófával kissé ellapítjuk. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A snidlinget és a petrezselymet megmossuk, lerázzuk, finomra vágjuk. A paprikát lecsepegtetjük, és apróra vágjuk.
2. A krémsajtot simára keverjük, sózzuk, borsozzuk. Elfelezzük és az egyik felét összekeverjük a fűszernövényekkel, a tormakrémmel, a másik felét pedig a paprikával.
3. Felváltva megkenjük a kenyérszeleteket a kétféle krémmel, és szorosan feltekerjük. Fóliába becsavarjuk, és 30 percre a hűtőbe tesszük.
4. Tálalás előtt eltávolítjuk a fóliát, és a kenyeret 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Nyársakra húzzuk, és poharakba állítva tálaljuk. Salátát kínálhatunk még hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 160 kcal
További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a https://www.recepttar.hu/ oldalon talál!
A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását a chefmarket.hu/oldalon otthonról, kényelmesen és használja a SLÁGERFM kuponkódot, ami 5% kedvezményt biztosít és másnap már házhoz is kapja! chefmarket.hu
Fotó: RAS / Recepttár