Napi recept: Húsos csusza

Hozzávalók 6 személyre:
40 dkg csuszatészta
60 dkg pulykamell
6 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
15 dkg trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
3 dl tejföl

Elkészítés:
1. Bő vizet forralunk a tésztafőzéshez, enyhén sózzuk, és a tésztát kifőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
2. A pulykamellet falatnyi kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
3. A sajtokat lereszeljük, 5 dkg trappistát félreteszünk. A többi sajtot, a tejfölt, a petrezselymet és a húst összekeverjük a tésztával. Azt a vajat is belecsorgatjuk, amiben a hús sült.
4. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Tűzálló tálat kivajazunk és beleöntjük a húsos tésztát, a tetejére szórjuk a félretett sajtot. A sütőben 25-30 percig sütjük.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 310 kcal

További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!

A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását a Chef Market oldalon otthonról, kényelmesen és használja a SLÁGERFM kuponkódot, ami 5% kedvezményt biztosít és másnap már házhoz is kapja!

Fotó: RAS / Recepttár



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com