Megjelent Doja Cat ”Plant Her” című új albuma

Ugyan csak néhány napja jelent meg az album, de a kritikusok már most rengeteget cikkeznek róla. A Vulture szerint ”Olyan, mint egy divatbemutató, ahol minden tökéletesen pompás, ”Planet Her” című albumával Doja lett az új ultramenő pop-királynőnk;” a Stereogum pedig azt állítja ”Az új album nagyon odavág, mindenkinek.”
Az album mellett megjelent az azon szereplő, The Weeknd közreműködésével készült ”You Right” című dal videóklipje is, amelyet Quentin Deronzier rendezett.
A lemez megjelenését megelőzően Doja Cat két számot is nyilvánosságra hozott. A ”Need To Know” című dala néhány hete jelent meg a hozzátartozó klippel együtt, a ”Planet Her” eddigi húzódala, az SZA-val közös ”Kiss Me More” pedig továbbra is a slágerlisták élén foglal helyet, sőt elnyerte a platina minősítést is, továbbá az előkelő 4. helyet foglalja el a Billboard Hot 100 listáján, több mint 678 millió strameléssel világszerte.
A ”Kiss Me More” először a Billboard Zenei Díjátadón került előadásra, ahol Doja Cat mellé SZA is társult a színpadon. Továbbá aznap este Doja Cat a díjátadó ”Legjobb női R&B előadója” díjat is elnyerte. Ezután az iHeart Radio Zenei Díjátadóján is fellépett dallal, ahol a ”Legjobb új pop előadó” díjat nyerte el.
A ”Planet Her” minden digitális platformon elérhető, sőt Doja Cat már az albuma Delux verzióját is nyilvánosságra hozta, amelyen még sosem hallott dalokat is találhatunk.

Forrás: Sony Music Hungary
Fotó: Sony Music Hungarycool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com