Kerényi Miklós Máté apja nyomdokaiba lépve kacérkodna a rendezéssel? ; Pest Megye, ahol a szépségverseny is konzervatív

Kerényi Miklós Máté szó szerint kihasználta a koronavírus világjárvány karanténkorszakát, hiszen ezen idő alatt még a családja is bővült. Hogy kivel, megtudhatjuk az adásból. Ahogy azt is, miért lesz oly különleges Kiskeró karrierjében a soron következő premierje. A La Mancha lovagja egyébiránt már javában futna az Operettszínházban, ha nem jött volna a pandémia. Hogy kikkel látható együtt ebben a legendás darabban, azt is elárulja hamarosan. De szó esik az augusztus eleji Négyen koncertről is, ahol Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila és Kocsis Dénes társaságában lép majd a színpadra. Sőt, még arról is vall a színművész, hogy édesapja, Kerényi Miklós Gábor nyomdokaiba lépve, kacérkodik-e a rendezéssel.

A Sláger Téma második órájában, 22 órától Bada Zoltán lesz a vendég. Aki évekkel ezelőtt álmodott egy nagyot, az álma pedig 2017-ben valóra is válhatott. Hogy mitől oly különleges az általa szervezett Pest Megye Szépe versengés, miért is nevezhetjük igazán konzervatív szépségversenynek, megtudhatjuk vasárnap. Ahogy azt is, kik nyerték meg az előző három Pest Megye Szépét, illetve hogyan lehet jelentkezni a jövő januári negyedik döntőre. Sőt, talán még a zsűritagokról és a műsorvezetőkről is megtudhatunk majd titkokat Bada Zoltántól.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Mikulás Ferenccel készült beszélgetés lesz újra hallható. Mikulás Ferenc neve fél évszázada egyet jelent a magyar animációs filmmel. 1971 óta a Kecskeméti Animációs Filmstúdió vezetőjeként olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Magyar népmesék, a Vízipók, a csodapók, a Mesék Mátyás királyról vagy éppen a Mondák a Magyar történelemről. A Magyar Örökség-, Príma Primissima, és Balázs Béla-díjas producer szakmai műhelyében számos világsikerű, így Oscarra, Arany Pálmára is jelölt film készült, hogy melyek ezek, megtudhatjuk hamarosan. Ahogy azt is, milyen produkciókkal készülnek mostanában Kecskeméten. Köztük szó esik a legendás Jankovics Marcell Toldi sorozatáról, de a szintén előkészületben lévő Árpád-házi szentek szériáról is. De talán arról is szó lesz majd, hogy kopogtatnak-e már az ajtón olyan fiatal tehetségek, akik méltó utódai lehetnek a nagy animációs, rajzfilmes generációknak. A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetettje, Mikulás Ferenc Kecskeméten ennek érdekében, a MOME-val karöltve egy komoly oktatási projektbe kezdett, emellett a világszerte ismert szakember félévszázados munkásságát egy interaktív kiállítás formájában is megismerhetjük az alföldi város animációs fellegvárában.

2020. július 12-én 21-24 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Kerényi Miklós Mátéval, Bada Zoltánnal, Mikulás Ferenccel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com