Ismerd meg Nea-t, akinek a ‘Some Say’ című slágert köszönhetjük

Miután Nea – eredeti nevén Linnea Södahl – 5 hosszú éven keresztül dolgozott a színfalak mögött elismert dalszerzőként, 2019-ben úgy döntött, hogy kreativitását előadóként is szeretné megcsillogtatni. Páratlan érzéke a nagyívű dallamokhoz, és naprakészsége a modern popzene hangzásvilágából, tökéletesen megmutatkozott, amikor úgy döntött, hogy immár előadóként, megjelenteti “Some Say” című dalát.
Az utat, mely az előadóművészi karrier felé vezetett, többek között olyan neves előadókkal való közös munka övezte, mint Zara Larsson, Maggie Lindemann, Tove Styrke, Tinie Tempah, Grey valamint Axwell, és amely összesen egymilliárdos hallgatottságot hozott a Larssonnal közösen írt “Lush Life,”, “Don’t Worry Bout Me“, és a “TG4M” című daloknak.
Karrierje azóta a “Some Say“-nek köszönhetően, amely első saját dala Nea név alatt, korábban elképzelhetetlen magasságokba ívelt fel, bizonyítva ezzel tehetségét, illetve azt, hogy jó döntés volt előadóként is bemutatkozni a világnak. A dal sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy csak a Spotify felületén 36 milliós hallgatottságot ért el, és a svéd rádiók legtöbbet játszott slágerévé vált.
Nea saját bevallása szerint, “megvalósult álom”-nak tartja azt, hogy énekesnőként ilyen sikereket ér el, és szeretné előadói karrierjét tovább építeni. A “Some Say” minden képzeletet felülmúló sikerén felül, az énekesnő jelölést kapott a svéd Grammis-díjra is, az “Év Dalszerzője” kategóriában.
Az út, amelyen elindult – a háttérben dolgozó dalszerzőből, világszerte sikeres előadóművésszé válni – ugyan még csak nemrég kezdődött, de már most látszik: Nea-ra fényes jövő vár, sikere kulcsa pedig a kezében van.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fAiSwh_wSuY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com