Hivatalosan is beiktatták Kobe Bryantet a Hírességek Csarnokába

Az ötszörös bajnok, 18-szoros All Star-válogatott játékost korábbi nagy riválisaival, Tim Duncannel és Kevin Garnettel együtt választották be még tavaly a sportág halhatatlanjai közé.
Vanessa Bryant, a kosaras özvegye a beiktatási ceremónián azt mondta, azt kívánja, bárcsak egykori férje is ott lehetne az ünnepségen.
"Ha ő itt lenne, hosszú névsort olvasna fel mindazokról, akik segítették és inspirálták őt pályafutása során. Családtagok, barátok, mentorok, csapattársak, ellenfelek szerepelnének a listán, amelyről én senkit nem szeretnék kihagyni, így csak azt mondom, mindenkinek köszönöm" – fogalmazott Kobe Bryant özvegye, hozzátéve, nem tudja néhai férje mit mondott volna, mert soha nem írta meg előre a beszédeit.
"Abban azonban biztos vagyok, köszönetet mondott volna mindenkinek, aki hozzásegítette ahhoz, hogy ide jusson, illetve azoknak is, akik kételkedtek benne" – mondta Vanessa Bryant, akit a kosaras tavalyi búcsúztatóján beszédet mondó, hatszoros bajnok Michael Jordan vezetett a színpadra.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EZ9-62ZbsBU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A többi beiktatott játékos közül Duncan – akárcsak Bryant – ötszörös NBA-bajnok, sorozatban 19 idényen át szerepelt a rájátszásban csapatával, a San Antonio Spursszel, az All Star-gálára 15 alkalommal választották be. A döntő legértékesebb játékosa háromszor, az alapszakaszé kétszer volt.
Kevin Garnett egyszeres bajnok, egyszeres alapszakasz-MVP, az All Star-csapatban 15 alkalommal szerepelhetett, az Év legjobb védőötösébe 12-szer került be.
Mellettük további hat játékos, edző és sportszakember került be a Hírességek Csarnokába. Az ünnepséget eredetileg tavaly rendezték volna, ám a koronavírus-járvány miatt idénre halasztották.

Forrás: MTI
Kép: Facebook/Naismith Memorial Basketball Hall of Famecool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com