Augusztus végén tartják meg az Artmozik éjszakáját

Bár az idei év számos kellemetlen meglepetést tartogatott a filmszínházak számára is, idén is megtartják a "virrasztós mozizást", azaz az Artmozik éjszakáját a BudapestFilm öt mozijában.
A BudapestFilm közleménye szerint a közönség ezúttal is filmről filmre vándorolhat a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozik között, melyekben a Joker, az Élősködők, a Palm Springs, Az igazság, a Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, a Volt egyszer egy… Hollywood, a Notting Hill-i cukrászda, az Ema, az Inkább lennék özvegy, a Martin Eden és még sok más film vár rájuk.
A mozik tematikus válogatásokkal is jelentkeznek. A Toldiban és a Kino Caféban nagyrészt olyan filmekre lehet beülni, melyek még nem sűrűn vagy egyáltalán nem tűntek fel magyar vásznakon, a Művészben pedig premier előtt látható többek között Ferzan Özpetek új filmje, a Fortuna istennő és Alice Winocourtól az Ígérem, hogy visszatérek.
A Puskin Metropolis termében brit alkotásokkal lehet virrasztani, az Amarcord az olaszoké, a Körhinta terem a francia filmeké lesz.
A Tabán nagytermében kizárólag nagyon friss és premier előtti filmeket vetítenek az artmozik őszi kínálatából, a kisteremben pedig napjaink egyik legnépszerűbb fiatal színésze, Timothée Chalamet lesz a főszereplő: négy fontos filmjét lehet megnézni egy éjszakán.
Az összes helyszínre érvényes karszalag csütörtöktől 3500 forintos áron megvásárolható az artmozik pénztárában.
A rendezvény teljes programja a https://artmozi.hu/programok/artmozik-ejszakaja-2020 honlapon érhető el.

Forrás: MTI
Fotó: artmozi.hucool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com