Ma 20 éves a Szívek szállodája

A sorozat Lorelai Gilmore (Graham) és lánya életét követi végig, akit szintén Lorelai-nak hívnak, de ő a Rory-t (Bledel) részesíti előnyben, a connecticuti kitalált kisvárosban, Stars Hollowban. A város változatos karakterekkel van tele és körülbelül 30 percnyire található Hartfordtól. A sorozat több témát is körüljár, többek között a családi problémákat, barátságot, szerelmet ugyanúgy, mint a generációs különbségeket és társadalmi osztályokat. Az ambíció, oktatás, munka, szerelem, család és az osztályokkal kapcsolatos kérdések alkotják a sorozat néhány központi felvetését.

A Szívek szállodáját nagy kritikai elismeréssel fogadták. Gyors ütemű dialógusok jellemzik, tele számos utalással a pop kultúrára. 2004-ben megnyerte a sminkért járó Emmy-díjat, 32. helyen végzett az Entertainment Weekly „Új Televíziós Klasszikusok” listáján és 2007-ben egyike volt a Time „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatá”-nak.

2007. május 3-án a CW bejelentette, hogy a sorozatot nem újítják meg. A Variety szerint „A döntés hátterében a pénz volt a legnagyobb ok, mivel a főszereplőkkel nem sikerült megegyezésre jutni a fizetésekkel kapcsolatban. Egyéb okok is szerepet játszhattak a döntésben, például az epizódok száma és gyártási időpontok.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szívek_szállodája
Kép: Facebook.com/GilmoreGirls/



cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com